Sommerferie – uge 1 – mandag den 15. juli

IMG_2283Dagen er grå og trist og blæsende.

Ikke just en dag til vinduespudsning og havearbejde. Jeg måtte endda tænde op i brændeovnen for at holde varmen.

Der bliver ryddet op i fryseren. På Ipad’en har jeg fået installeret et databaseprogram og med det kan jeg nu forhåbentligt holde rede på indholdet af fryseren. Det var faktisk ikke så slemt som jeg frygtede.

Jeg fik hevet lidt solbær fra 2012 op, så der bliver plads til dette års høst. Det er skræmmende så hurtigt de udvikler sig og inden længe er der 20 kg mere til fryseren. Min strategi med at lave nogle glas hver måned hjælper på at holde lageret nede.

Om eftermiddagen drager jeg optimistisk i skoven med svampekurven, men de sidste 14 dage har det ikke regnet, så alt er for tørt til at svampene kan vokse.

Hen mod aftenen stilner blæsten af og jeg kan være lidt ude i haven. Jeg sætter pil i blød i badekarret som vi hentede hos Pusser. Der bliver vandet i drivhuset og rundt omkring.

Aftensmaden er torsk og bacon i karrykål.